FIKS FERDIG NETTSIDE PÅ 2 UKER

Jeg kaller det hurtigbygging

DU TRENGER EN NETTSIDE

Men, du orker ikke å bruke tid og energi på tekniske web-greier som du har null interesse for. Da er du kommet til rett plass, for det er akkurat det jeg elsker å holde på med.

HVA FÅR DU?

 • En fiks ferdig, responsiv nettside på 2 uker
 • Et hjem til bedriften din som er åpen 24/7
 • Et brukervennlig publiseringsverktøy som heter WordPress
 • Personlig oppfølging med 100% fokus på ditt prosjekt
 • Opplæring i bruk av nettsiden
 • Medlemskap i min support gruppe på facebook
 • Tilbud om vedlikeholdsavtale
 • Tid til å gjøre andre ting

HVA MÅ DU GJØRE?

 • Tenke gjennom hva siden skal inneholde Få tips her
 • Lese velkomstpakken som inneholder alt du trenger vite
 • Fylle ut arbeidsdokument som du får av meg
 • Ringe meg til avtalt planleggingsmøte
 • Sende meg innhold før arbeidet starter
 • Lene deg tilbake og glede deg til ditt nye liv på nettet

LA OSS GÅ I GANG!

Svar på noen spørsmål, helt uforpliktende, for å sjekke om vi er en god match.

Powered byTypeform

Spørsmål til Carol

ER WEBDESIGN DIN ENESTE JOBB ?
Nei, jeg har 100% stilling som kontorleder i Skanska, og driver carol.no på fritiden.
HVA VIL DU AT KUNDENE SKAL VITE OM DEG?
Jeg elsker å drive med webdesign, og får på denne måten brukt mine kreative sider. Jeg jobber hjemmefra og jobber eksklusivt med en kunde om gangen i 7 dager. Det spiller ingen rolle hvor i landet kunden bor. Jeg oppdaterer meg hele tiden på nye ting innen denne bransjen og koser meg med de prosjektene jeg har.
HVA VIL DU AT KUNDENE SKAL VITE FØR OPPSTART AV PROSJEKTET?

Du må ha klart alt av tekst og bilder før arbeidet med nettsiden starter. Dette forarbeidet tar lenger tid og er mer krevende enn du på forhånd tror, så det er viktig å sette av rikelig tid på dette arbeidet.

HVILKE TYPE KUNDER HAR DU FLEST AV?
De fleste av mine kunder er grûndere av små bedrifter. De har lite peiling på «technical shit», eller har ingen interesse av det. De ønsker at noen andre skal ta seg av denne biten, slik at de kan konsentrere seg om det de er god på.
HVOR LANG TID TAR DET Å LAGE NETTSIDEN?
Jeg jobber etter et konsept som jeg kaller hurtigbygging, hvor jeg ferdigstiller siden innen 2 uker. Dette krever at alt stoff (tekster, bilder osv.) må være levert til meg på mail, før arbeidet starter.
JEG ER USIKKER PÅ HVORDAN NETTSIDEN SKAL SE UT. HJELPER DU MED DETTE?
Ja, jeg kommer med tips og råd. Du forteller meg om deg og din bedrift, og sammen tilrettelegger vi for innhold og info, i forhold til det du skal formidle til dine kunder.
FÅR JEG OPPLÆRING I BRUK AV NETTSIDEN NÅR DEN ER FERDIG?
Ja, du får opplæring i de elementære tingene du trenger for å oppdatere nettsiden og lage blogg innlegg. Trenger du ytterligere hjelp, kan jeg være behjelpelig med dette. Som min kunde får du også tilgang til min support side på facebook, hvor du kan stille spørsmål og få hjelp.
JEG HAR FLERE SPØRSMÅL!
Flott. Send meg en e-post!
Carol er en super dyktig og engasjert web-designer som har reddet meg og min klinikk. I løpet av kort tid har hun fått opp både Mammaklinikken og City-klinikken for meg. Hun kommer med kreative løsninger og er det noe hun ikke kan så finner hun ut av det. Carol er flink til å se og møte kundens behov og ønsker. Hun er kjapp, og lager side som du selv enkelt kan drifte etterpå. Carol er gull verdt! Jeg anbefaler henne på det sterkeste. Marianne Beisland-Thorell

City-klinikken

Bli synlig på nett