Takk til kundene mine

Dere er best! 

Å finne den rette webdesigneren kan være vanskelig

Les hva kundene mine syntes om å jobbe med meg

Carol er en super dyktig og engasjert web-designer som har reddet meg og min klinikk. I løpet av kort tid har hun fått opp både Mammaklinikken og City-klinikken for meg. Hun kommer med kreative løsninger og er det noe hun ikke kan så finner hun ut av det. Carol er flink til å se og møte kundens behov og ønsker. Hun er kjapp, og lager side som du selv enkelt kan drifte etterpå. Carol er gull verdt! Jeg anbefaler henne på det sterkeste.

Marianne Beisland-Thorell

City-Klinikken

Carol virket sikker på jobben sin, hadde et godt, strukturert og ryddig opplegg. Dette gjorde meg trygg i prosessen med å lage nettsiden. Dersom jeg stod fast på noe, svarte hun raskt på mine henvendelser. Carol var knallgod og jeg vil anbefale henne til alle som trenger en nettside.

Unn Helen Karlstad

Unn Helen Karlstad

Carol kom inn i mitt liv da jeg virkelig trengte en opprydding i min eksisterende nettside. Hun lyttet til mine ønsker og ga gode råd på veien. Resultatet er jeg fornøyd med, og vi hadde et flott samarbeid. Carol er svært imøtekommende, og jeg vil gjerne anbefale henne til andre som ønsker nettside.

Hege Walmsnæss Refsnes

Heges Coaching og Terapi

Vil takke for et godt samarbeid i utformingen av nettsiden vår. Du var klar og tydelig i kommunikasjonen, og kom med gode råd, der vi var usikker. Vi er veldig fornøyd med resultatet og vi kan trygt anbefale deg videre.

Roger Berge

Fubi

Samarbeidet med Carol har vært positivt hele veien, og hun er superflink til å lære bort. Hun kom med masse gode råd og tips! Jeg er stolt av hjemmesiden min, Carol har gjort en strålende jobb!

Ingunn Herlø Thomesen

Ditt Tegnekontor

Etter å ha lett etter noen som kunne hjelpe meg med å lage hjemmeside ble valget enkelt da jeg så Carol’s ferdigheter på ei annen hjemmeside. Carol var lett å samarbeide med og hjalp meg med å finne løsninger der jeg stod fast. Hun veiledet meg med en respektabel tone, og kom med forslag ang bilder og tekst, ift det jeg driver med. Hun har kunnskap på mange felt, og er virkelig å anbefale!

Oddbjørg Lovra

Livsglede

Er super fornøyd med nettsiden, og vil anbefale Carol til alle. Hun er kjempeflink til å lære bort over nett.

Trine Haugen

Asker Hud og Velvære

FÅ GRATIS

WORDPRESS

GUIDE

Lær wordpress kontrollpanelet! 

Takk, du er påmeldt! Se etter bekreftelses mailen!