Hva er det verste som kan skje?

Grundertips

Jeg skulle på Synlighetstreffet til Trine Grung å møte bare ny mennesker. Jeg visste at det var mange, flinke grunderkvinner der, og selv om vi er blitt “kjent” i facebook-gruppen, så hadde vi ikke truffet hverandre i virkeligheten. For meg var dette i seg selv et steg ut av komfortsonen min. Jeg kom senere enn de andre, og når jeg kom inn i rommet stod det en dame og pratet. Jeg antok at dette var en foredragsholder. Jeg fant meg en plass og etter kort tid gikk det opp for meg at de holdt på med “runden rundt bordet”.

Pulsen økte og jeg kjente et øyeblikks panikkfølelse. I tillegg til at jeg ikke kjente noen, skulle jeg attpåtil stå foran alle de andre og komme med noen kloke ord. Jeg trakk pusten og tvang meg til å tenke rasjonelt. Vi var alle her i samme båt - kunne de så kunne jeg. Men, hva hadde jeg å si? En wannabe grunder med en drøm i magen og en lidenskap for webdesign. Det ble min tur, hjertet hamret og alles blikk var rettet mot meg. De første ordene kom ut med skjelvende stemme, men jeg overså det og fortsatte å snakke. Og så bare kom ordene av seg selv, jeg fikk prate om min lidenskap og publikum var interessert og lyttende. Det hele ble en veldig positiv opplevelse og noe jeg kommer til å øve meg mere på.

Det jeg gjorde her var å ta et digert skritt ut av min komfortsone. Og hva er det som skjer når vi tør å trå ut av komfortsonen? Vi utvikler oss! Dersom vi aldri gjør noe annet enn det vi alltid har gjort, så står vi på stedet hvil. Det er en deilig følelse å kjenne at en mestrer noe nytt. Kan anbefales!

Når jeg skal gjøre noe nytt, som føles skremmende og uoverkommelig, så spør jeg meg selv “hva er det verste som kan skje?” Og visst det eneste svaret er “å dumme meg ut”, så får det heller stå til. Heller det enn å gå glipp av noe morsomt!

Husker du sist du gjorde noe som var utenfor din komfortsone?

utenfor comfortsonen

Bildet viser noen av mine stunt - langt utenfor min komfortsone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanskje du også vil like disse

INNLEGGENE

Bli synlig på nett

FÅ GRATIS

WORDPRESS

GUIDE

Lær wordpress kontrollpanelet! 

Takk, du er påmeldt! Se etter bekreftelses mailen!