Hvilket WordPress tema skal du velge,
og hvorfor jeg sverger til Divi

- OG HVORFOR DU BØR GJØRE DET SAMME –

Hvis du har laget nettsiden din selv, så har du nok hatt en runde på hvilket WordPress tema du skal bruke. Ja, for du bruker vel WordPress, håper jeg? WordPress plattformen er en fri programvare, som er lett å bruke, er robust og ikke minst gratis. Millioner av mennesker har nettstedet sitt der, og derfor er det tusenvis av utviklere som hele tiden jobber med  WordPress. Det store spørsmålet er hvilket WordPress tema skal du bruke. Det er en jungel av tema der ute og det er ikke lett å vite hvilket du skal velge.

HVORFOR VELGE ET PREMIUM TEMA FREMFOR ET GRATIS

Hvis du ikke har noen planer om å tilpasse temaet ditt, og bare skal ha en privat blogg hvor du skal fortelle om ferieturene dine, trenger du ikke å bekymre deg så mye. Da kan du velge et av de mange gratis WordPress temaene der ute. Men, hvis du har et firma og driver seriøst, kan jeg ikke få anbefalt deg stekt nok hvor viktig det er å kjøpe et skikkelig tema. Gratis temaer tilbyr verken support eller oppdateringer og er ofte veldig vanskelig å tilpasse. De er ofte heller ikke kompatibel med de mange utbidelsene som er å få kjøpt, som du trenger for å få ønskede funksjoner på nettsiden.

HVORFOR VELGE DIVI

Jeg startet mitt lille Webdesign firma i 2013 og har prøvd ut mange forskjellige temaer. For hvert nye tema var det å sette seg inn i hvordan det fungerte. Jeg følte at jeg startet fra scratch hver gang jeg lastet ned et nytt et. Og noen av dem var veldig mangelfulle, med få muligheter for tilpasning og fungerte dårlig. Det er Elegant Themes som har utviklet Divi, men når jeg oppdaget dem, hadde de ennå ikke utviklet Divi. De har mange temaer å velge i, men Divi er nå blitt det ultimate temaet deres, som også har en nettsidebygger. Du kan nå ikke bare bruke Divi-byggeren back-end, men også visuelt, slik at du ser endringene front-end umiddelbart. Divi har hatt en enorm utvikling siden de først laget det, og de utvikler hele tiden temaet videre.

 

visuell divi bygger DIVI BYGGEREN (BACKEND)

 

Det som gjør Divi så unikt er alle mulighetene det byr på. Du kan lage hundrevis av nettsider og alle kan se helt forskjellig ut, det er faktisk bare fantasien som stopper deg. Med Divi-byggeren, som har et “dra og slipp” system, kan du enkelt redigere, kopiere og flytte rundt på de forskjellige seksjonene, radene og modulene. Selv om du ikke kan koding, vil du allikevel være i stand til å tilpasse utseende på nettsiden i detaljer. Du kan endre fonter, farger, mixe layouts, laste opp dine egne fonter og masse mer.  Du kan bruke Divi alene og bygge helt fra scratch, eller benytte deg av de over 30 layoutene som temaet kommer med. Men, du har og muligheten til å bruke Divi sammen med et childtheme. Det finnes en drøss av utviklere som lager Divi childtheme / layouter der ute, som du kan kjøpe.

15 GRUNNER TIL AT JEG BRUKER DIVI
 • Brukervennlig Divi-bygger med “dra og slipp” funksjon
 • Visuell designing - du ser handlingene dine umiddelbart
 • Kompatibel med de fleste plugins
 • Du trenger ikke kunne koding
 • Fullt responsivt
 • Meget stor fleksibilitet på styling
 • Forhåndsdefinere dine egne brand farger
 • Laste opp dine egne fonter
 • Importere og eksportere layouts
 • Kommer med 46 forskjellige innholdselementer
 • Alle elementene kan fullstendig tilpasses
 • Lage og lagre dine egne layouts
 • 30 + ferdiglagde layouts som følger med og det kommer stadig ny
 • Stort Divi samfunn på nettet / facebook
 • Stort fokus på sikkerhet

 

Divi elementer

MANGE ELEMENTER Å VELGE I


ENKELT OG GREIT

Du kan gjøre omtrent alt tenkelig i Divi, bare ved å slå alternativer av og på. Du har full kontroll over farger og skrifter, og layout alternativene gir uendelige muligheter. Hvis du ikke har peiling på koding, men allikevel vil ha en vakker egen-tilpasset nettside, kan Divi absolutt være det temaet du leter etter.

 

Noen eksempler på sider som jeg har laget i Divi

Trappe-deler

innlandethundesenter

ostrom-ordner-opp

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kanskje du også vil like disse

INNLEGGENE

Velg fonter til nettsiden

Velg fonter til nettsiden

Når du skal velge fonter, eller skrifttyper på godt norsk, til nettsiden din kan det være greit å ha litt forkunnskaper om de forskjellige fontfamiliene og hva som kjennetegner dem. Hvis ikke kan du fort få et rotete inntrykk og fonter som ikke passer sammen. Dette...

les mer
Velg fonter til nettsiden

Velg fonter til nettsiden

Når du skal velge fonter, eller skrifttyper på godt norsk, til nettsiden din kan det være greit å ha litt forkunnskaper om de forskjellige fontfamiliene og hva som kjennetegner dem. Hvis ikke kan du fort få et rotete inntrykk og fonter som ikke passer sammen. Dette...

les mer

Bli synlig på nett