Litt personlig om Carol

Tenkte jeg skulle lage et blogg innlegg som forteller litt mer om meg på det personlig plan.

Jeg er født og oppvokst i Bergen. Har trådd mine barnesko i en bydel like utenfor Bergen som heter Fyllingsdalen. Her hadde jeg en flott barndom sammen med mine foreldre, lillesøster og lillebror.

Jeg har vært så heldig å få tre sønner, og eldstemann har skjenket meg 2 barnebarn, og et til er på vei. Barnebarn er “livets dessert” heter det og det kan jeg skrive under på. Det er så utrolig herlig å få lov å tilbringe tid sammen med dem.


barnebarn

sønner

Det er ikke alltid ting går som en tror her i livet, og jeg og faren til mine barn ble en del av den store skilsmisse statistikken. Årene går så utrolig fort og nå er barna voksne og ute av redet for lengst. Her med mine 3 sønner. Men, så møtte jeg kjærligheten på ny og vi giftet oss i juni 2015 i Las Vegas. Det var en fantastisk opplevelse som du kan lese mer om her Gift for andre gang

brudebilde

 

Har holdt på med alt mulig opp igjennom årene og har likt å drive med kreative ting, jeg kjeder meg sjeldent. Det har vært glassmaling, quilting, tegning, strikking, hagearbeid og ikke minst webdesign.

Webdesign har jeg holdt på med i årevis med, ja helt fra Internetts spede begynnelse, og utviklingen på dette området har jo vært enormt. Det er først siden 2013 jeg startet opp carol.no og lager nettsider for folk. Mesteparten av mine kunder er grundere som driver små bedrifter. Et veldig givende arbeid for meg, som elsker å drive med dette. Skulle gjerne holdt på med dette på fulltid, men ser at det blir for lite inntekt i forhold til arbeidsmengde for en person alene. Så jeg driver med dette ved siden av min 100% stilling som kontorleder og koser meg med det.

nettside på 7 dager

 

Det blir allikevel masse tid til andre ting jeg liker å holde på med på fritiden. Samboeren min Ove, og jeg liker godt å reise og vi har vært på mange flotte ferier og helgeturer. Vi har også en bobil som vi bruker en del. Gjerne i helger, samt på ferier i Europa. Vi reiser gjerne på festivaler, liker å gå ut å spiser, ta en tur til byen å se på folk. Og ofte bare koser vi oss i sofakroken og ser på tv. Ja, vi koser oss og er blitt noen skikkelige livs-nytere. Livet er for kort til å gjøre ting en ikke liker, det er en lekse jeg har lært i voksen alder og som er et greit motto å følge 🙂

Vi bor på Skansen som er ett stopp opp med Fløybanen. Her har vi det veldig fint og har Bergen by for våre føtter. Med, 5 min gange ned til sentrum, bruker vi ofte byens fasiliteter. Og så har vi Fløyen og fjellene like ovenfor huset. Så her trives vi veldig godt.

Under noen bilder fra noen av våre mange turer.

bergen by

 

Her fra vår egen by, Bergen.

barcelone

 

pica

 

 

playa

 

rundt omkring

Her i Egypt, Kina, Frankrike og Preikestolen.

hoian

 

Hoi anPå rundreise i Vietnam og Thailand.

tur på fløien

Tur på Fløyen i Bergen

Jeg har alltid hatt mange venninner og vi er en gjeng på fem damer som har holdt sammen siden ungdoms skolen. Vi har hatt “klubb” siden vi var 15 år og fremdeles kommer vi sammen hver tredje uke. Veldig kjekt og verdifullt å ha venninner fra barndommen og samtidig få nye venner i voksen alder.

klubben

Klubben som har holdt sammen siden barneskolen.

skitur

Med gode venninner og kollega.

Alle vi søsken har fått 3 barn hver så familien er blitt ganske stor etterhvert. Når barna får kjærester og stifter familie selv, øker det på. Vi prøver å treffes jevnlig og feirer alle sine bursdager. Vi samler samme flere for ellers hadde vi måtte ha veldig mange feiringer 🙂

family

familen samlet

En sjelden anledning hvor hele min flotte familien er samlet.

 

 

Kanskje du også vil like disse

INNLEGGENE

Velg fonter til nettsiden

Velg fonter til nettsiden

Når du skal velge fonter, eller skrifttyper på godt norsk, til nettsiden din kan det være greit å ha litt forkunnskaper om de forskjellige fontfamiliene og hva som kjennetegner dem. Hvis ikke kan du fort få et rotete inntrykk og fonter som ikke passer sammen. Dette...

les mer
Velg fonter til nettsiden

Velg fonter til nettsiden

Når du skal velge fonter, eller skrifttyper på godt norsk, til nettsiden din kan det være greit å ha litt forkunnskaper om de forskjellige fontfamiliene og hva som kjennetegner dem. Hvis ikke kan du fort få et rotete inntrykk og fonter som ikke passer sammen. Dette...

les mer

Bli synlig på nett