Nå kaster jeg meg ut i det!

Carol

Veldig kjekt at du klikker innom mitt sted på nettet. På denne siden kan du bli litt bedre kjent med meg, enten du er en fremtidig kunde eller bare en som “surfer rundt”.

Kanskje du eller noen du kjenner, trenger sitt eget sted på nettet? da er det bare å be dem ta kontakt. For nå er jeg i gang, eller i hvert fall i startgropen på å leve ut drømmen min. Jeg bare elsker å jobbe med webdesign og har drevet på med dette på hobby basis i mange år. Jeg ser på meg selv som en Wannabe grunder og hopper ut i det. Litt etter litt begynner jeg å tilby mine tjenester. Det gleder jeg meg veldig til!

Mine kunnskaper har jeg tilegnet meg på forskjellige måter. Jeg har tatt Webdesign på Høyskolen i Bergen, kurset meg i WordPress, Dreaweaver, Photoshop og lært masse, masse med “prøve og feile” metoden. Hadde jeg visst det jeg vet nå, den gangen jeg skulle velge yrke, hadde det blitt grafisk designer. Uten tvil! Kanskje ikke for sent ennå.. time will show.

Carol.no er i en utviklingsprosess og den spennende veien videre kan du følge på bloggen min. Jeg har masse planer fremover og det som skjer vil bli oppdatert her fortløpende. Legg gjerne igjen en kommentar så vi kan bli kjent. Kanskje du driver med noe spennende som du vil fortelle om?

Kanskje du også vil like disse

INNLEGGENE

Bli synlig på nett

FÅ GRATIS

WORDPRESS

GUIDE

Lær wordpress kontrollpanelet! 

Takk, du er påmeldt! Se etter bekreftelses mailen!