Nå kaster jeg meg ut i det!

Veldig kjekt at du klikker innom mitt sted på nettet. På denne siden kan du bli litt bedre kjent med meg, enten du er en fremtidig kunde eller bare en som “surfer rundt”.

Kanskje du eller noen du kjenner, trenger sitt eget sted på nettet? da er det bare å be dem ta kontakt. For nå er jeg i gang, eller i hvert fall i startgropen på å leve ut drømmen min. Jeg bare elsker å jobbe med webdesign og har drevet på med dette på hobby basis i mange år. Jeg ser på meg selv som en Wannabe grunder og hopper ut i det. Litt etter litt begynner jeg å tilby mine tjenester. Det gleder jeg meg veldig til!

Mine kunnskaper har jeg tilegnet meg på forskjellige måter. Jeg har tatt Webdesign på Høyskolen i Bergen, kurset meg i WordPress, Dreaweaver, Photoshop og lært masse, masse med “prøve og feile” metoden. Hadde jeg visst det jeg vet nå, den gangen jeg skulle velge yrke, hadde det blitt grafisk designer. Uten tvil! Kanskje ikke for sent ennå.. time will show.

Carol.no er i en utviklingsprosess og den spennende veien videre kan du følge på bloggen min. Jeg har masse planer fremover og det som skjer vil bli oppdatert her fortløpende. Legg gjerne igjen en kommentar så vi kan bli kjent. Kanskje du driver med noe spennende som du vil fortelle om?

6 Kommentarer

 1. Covin

  Så spennende!
  Jeg knoter med WordPress ikveld. Burde kanskje ta det i morgen, men nå begynner det å løsne 🙂
  Problemet mitt er å få lastet det inn, utfordringer liker vi 🙂

  Svar
  • Carol

   Kan love deg at jeg og har knotet mye med wordpress, men så er det så deilig når det løsner! Jeg har holdt på å slite håret av meg, men når en først har fått taket på det så er det bare så gøy! Lykke til videre og bruk vår venn Google.

   Svar
 2. Sissel

  Kjempegøy !!! Jeg heier på deg!

  Svar
  • Carol

   Takk Sissel! Kjempegøy dette! Takk for kommentarer, det vil vi ha vet du he he. Ser at jeg må godkjenne hver kommentar før den kommer “på lufta”, men det skal fikses for det skal vi ikke ha noe av!

   Svar
 3. unni

  Hei.
  Jeg går også på kurs hos Trine, og er som deg i startgropa med blogging 🙂
  Kjempespennede ! Håper jeg skal få tid til å fordype meg litt nå i sommer, det går ellers unna i en fei over alt.
  Lykke til videre !

  Svar
  • Carol

   Hei Unni. Ja, det er så gøy å blogge. Jeg har holdt på med det i noen år på blogg.no her: http://carolr.blogg.no/. Men, ville ha mitt eget domene, så da var det å gå i gang med ny nettside/blogg. Jeg syntes det er kjempegøy å holde på med webdesign og blogging, og ekstra gøy å lære mere på kurs hos Trine. God sommer og lykke til du også. Vi “sees” vel på Synlighets 2013 🙂

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kanskje du også vil like disse

INNLEGGENE

Velg fonter til nettsiden

Velg fonter til nettsiden

Når du skal velge fonter, eller skrifttyper på godt norsk, til nettsiden din kan det være greit å ha litt forkunnskaper om de forskjellige fontfamiliene og hva som kjennetegner dem. Hvis ikke kan du fort få et rotete inntrykk og fonter som ikke passer sammen. Dette...

les mer
Velg fonter til nettsiden

Velg fonter til nettsiden

Når du skal velge fonter, eller skrifttyper på godt norsk, til nettsiden din kan det være greit å ha litt forkunnskaper om de forskjellige fontfamiliene og hva som kjennetegner dem. Hvis ikke kan du fort få et rotete inntrykk og fonter som ikke passer sammen. Dette...

les mer

Bli synlig på nett