Hei, jeg er Carol!

Aller først, veldig kjekt at du klikker innom nettsiden min! Og hvem er du? Siden du er her gjetter jeg at du kanskje trenger en nettside, og leter etter den som kan gjøre jobben? Da er du i grunnen kommet på rett sted og kan fortsette å lese. For jeg driver nemlig med det, webdesign altså!

DETTE ER DEG AKKURAT NÅ

Du driver et lite firma, du er proff og du ønsker å vise det. Du er klar til å lansere, gjøre det riktig og få det gjort. Samtidig så er du litt smånervøs, for dette er et stort skritt å ta. Det er en investering, og du leter etter den rette personen som skjønner hva du er ute etter. En som kan ta din visjon, tanker og ideer og sette det hele sammen til en skinnende fin nettside som du kan være stolt av.

DETTE ER DEG I FREMTIDEN

Du er en fremragende grunder som torde å slutte å bare snakke om det, og heller tok action. Du bestemte deg for å fokusere på det som du gjør best, og det min venn, er ikke koding og web tekniske greier. Helt siden du bestemte deg for å sjekke av «nettside» på listen din, går ting unna så det suser. For nå har du tid til å drive med det som du kan.

OG MEG? JEG BRENNER FOR DETTE

Ja, å bygge nettsider altså. Koser meg veldig med både det og andre ting i livet mitt. Jo, eldre jeg blir, jo lettere er det å gjøre mest av det jeg trives med.

Jeg startet carol.no i 2013 og bare elsker å jobbe med webdesign og har drevet på med dette på “si” i mange år. Jeg ser på meg selv som en “wannabe” gründer og driver mitt eget lille foretak ved siden av min dag jobb som kontorleder. Jeg tilbyr mine tjenester til små bedrifter som trenger en nettside.

Mine kunnskaper har jeg tilegnet meg på forskjellige måter. Jeg har tatt kreativ webdesign på Høyskolen i Bergen, kurset meg i WordPress, Dreamweaver, og Photoshop hos Palografen. Det aller meste er selvlært og mye med «prøve og feile» metoden.

Webdesign er flott ord, men hva rommer det egentlig? En som designer websider, joda, men samtidig så er det så mye mer enn bare et flott design som øye kan se. Og dessuten så ligger mye av selve designet i malen eller temaet som det heter.

Min jobb er å tilpasse det til ditt behov, gjøre det til “det lille ekstra” som forteller noe om hvem du er. Og så skjuler det seg masse mer bak en nettside. Plug’ins,  utvidelser , koder og annet som du ikke trenger å vri hjernen din på! For det er den gode nyheten, det skal du slippe å tenke på, for det er min jobb, så kan du bruke tiden på det du er god på!

Jeg gjør det jeg kan for at kundene mine skal få en nettside som passer til dem. Jeg setter min ære i at det endelige resultatet er et produkt som kunden er stolt over og fornøyd med.

Jeg takker Carol for en nydelig nettside. Carol har øye for design, og hun vet hva hun driver med. Hun gav meg hjelp og gode råd i prosessen. Ikke minst er Carol effektiv, og det har vært en glede å samarbeide med henne. Sissel Grana

Healer og dyretolk

Følg meg på instagram..

Bli synlig på nett