Tiden var inne

Hva er det egentlig som skjer når noe en har tenkt på lenge, plutselig settes ut i livet? Sikkert flere faktorer som som spiller inn, men mest av alt tror jeg at når tiden er inne så legger ting seg til rette. Jeg har i mange år tenkt å skaffe meg domenet carol.no. Har sjekket med jevne mellomrom at det fremdeles var ledig. Problemet var bare det at for å få et no. domene, må en registrere seg som et foretak i Brønnøysundreg. og det syntes jeg virket litt “voldsomt” og en smule skummelt.

Så en dag kom jeg over Gry Sinding på nettet, som med brask og bram proklamerte om “skap din drømme jobb” og “wannabe-grundere”. Ble nysgjerrig og leste på nettsidene hennes og så på videoene. Og for en inspirasjonskilde den damen er! Og via Gry sin nettside dukket Trine Grung opp og snakket om et blogg kurs hun skulle ha. Og for å komme til poenget:  jeg meldte meg på både SDD og bloggkurs og vips så var jeg i gang. Før jeg visste ordet av det hadde jeg registret meg i Brønnøysund og satt med mitt eget organisasjonsnummer i hånden. Skrekkblandet fryd!

Etter det la ting seg til rette. Jeg leste på bloggen til Trine Grung at hun hadde fått nye vippeextensions før fotografering. Hmm, tanken på å gå til fotografen å få tatt noen skikkelige bilder til nettsiden min hadde jeg hatt i bakhodet en stund. Dagen etter åpner jeg mailen min og der lå det en Let’s deal på fotografering. Vips så var den i boks! Og jaggu meg lå det en Let’s deal på vippeextentions dagen etterpå! Vi kvinner har da lov å være litt forfengelig, så jaggu slo jeg til på den også he he.

Ja, så var vel bare tiden inne da. For nå er jeg i gang!

 

 

10 Kommentarer

 1. Trine Grung

  Elsker fargene på bloggen din, pluss at du bare hopper i det og gjør det du har lyst til! STÅ PÅ!!!!

  Svar
  • Carol

   Takk for flott tilbakemelding fra eksperten! Og takk for at du er vår blogg coach! Det er så gøy å holde på med dette! Må jobbe litt med å få bildene på bloggen større. Krever litt å få endret dette i malen, men det skal jeg få til. Først litt ferie. God sommer til deg og dine!

   Svar
 2. Covin

  Flott! Slike kvinner digger jeg 🙂
  Hopp i det med begge beina.
  Morsomt at du fikk fotograf og vipper billig da, slik er gøy!

  Bloggen din er kjempe fin.
  Gleder meg til jeg får sving på WordPress, design, bilder og logo 🙂
  Thjohei

  Svar
  • Carol

   Kjempeglad for en sånn flott tilbakemelding! Gir inspirasjon! Gleder meg til å følge deg videre. God sommer!

   Svar
 3. Ingveig Kjersti

  Å tenke det – Å si det – Men GJØRE det!!

  Vi har vel lett for å tenke. Litt mer utfordrende å si det. Men å gjøre det, det er det som teller!
  Og det er så sant som du sier: når vi begynner å gå, åpner dørene seg. Jeg kan fortelle masse om det.
  Les gjerne bloggen min. Akkurat nå er den et prosjekt, som et resultat av det jeg tidligere turde å hoppe ut i. Dette skriver jeg masse om i innleggene fra 2012. Det året SA jeg det – og nå GJØR jeg det. Og livet er faktisk MAGISK!!
  Vil du ta deg tid, gå tilbake til 02. januar 2012. Der er min erklæring som jeg sang høyt. Og plutselig skjønte jeg at jeg hadde forpliktet meg på noe. – Jeg skal love at da begynte ting å skje.

  LYKKE TIL med vandringen Carol. Jeg lover deg at du aldri vil angre!

  PS: Min nåværende blogg vil bli gjort om. Jeg skal ha en egen for mitt prosjekt “På reise i mammas sandaler”. Det kommer, Det kommer. Venter bare på tilpassing av layout som min fantastiske datter skal ordne for meg.
  Dette prosjektet kommer på min webside: ingveigreindal.no

  Svar
 4. Carol

  Takk for det Ingveig, en spennende vei, dette livet! Klar jeg skal lese bloggen din. Elsker å høre om andre som har lykkes i det de drømmer om å gjøre. Ha en fin sommer videre!

  Svar
 5. May-Helen Isachsen

  Wow….Flott side Carol, nydelige farger og bildene av deg var supre. Lykke til hilsen din kusine 🙂

  Svar
  • Carol

   Tusen takk skal du ha May-Helen. Veldig kjekt med en sånn herlig tilbakemelding. God sommer til deg og dine! Klem

   Svar
 6. Nina-Cathrin Gunnarsjå Ilebekk

  Kjempeflott at du hoppet i det! Ser at dette er noe for deg, du er dyktig…
  Du har blitt godt inspirert av Trine og Gry, det merkes… 🙂

  Jeg skrev blogg da vi bodde i India og Singapore, og det var utrolig kjekt…

  http://ninagi.wordpress.com/

  Jeg deltok på det første webinaret til Trine og Gry, som var veldig artig, men har no tatt fullstendig ferie!
  Spennende dette….

  God sommer og god ferie!
  Nyt hvert minutt 🙂

  Nina

  Svar
  • Carol

   Takk for fine ord Nina, det varmer. Ove har vist meg bloggen din fra India, den var kjempefin! Gøy å skrive reiseblogg, og da har du noe å se tilbake på senere. Nå har ferieroen senket seg her også, så nå blir det deilige dager.

   Kos dere videre i sommer og nyt det herlige Bergensværet vi har akkurat nå 🙂

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kanskje du også vil like disse

INNLEGGENE

Velg fonter til nettsiden

Velg fonter til nettsiden

Når du skal velge fonter, eller skrifttyper på godt norsk, til nettsiden din kan det være greit å ha litt forkunnskaper om de forskjellige fontfamiliene og hva som kjennetegner dem. Hvis ikke kan du fort få et rotete inntrykk og fonter som ikke passer sammen. Dette...

les mer
Velg fonter til nettsiden

Velg fonter til nettsiden

Når du skal velge fonter, eller skrifttyper på godt norsk, til nettsiden din kan det være greit å ha litt forkunnskaper om de forskjellige fontfamiliene og hva som kjennetegner dem. Hvis ikke kan du fort få et rotete inntrykk og fonter som ikke passer sammen. Dette...

les mer

Bli synlig på nett