Tiden var inne

Grundertips

Hva er det egentlig som skjer når noe en har tenkt på lenge, plutselig settes ut i livet? Sikkert flere faktorer som som spiller inn, men mest av alt tror jeg at når tiden er inne så legger ting seg til rette. Jeg har i mange år tenkt å skaffe meg domenet carol.no. Har sjekket med jevne mellomrom at det fremdeles var ledig. Problemet var bare det at for å få et no. domene, må en registrere seg som et foretak i Brønnøysundreg. og det syntes jeg virket litt “voldsomt” og en smule skummelt.

Så en dag kom jeg over Gry Sinding på nettet, som med brask og bram proklamerte om “skap din drømme jobb” og “wannabe-grundere”. Ble nysgjerrig og leste på nettsidene hennes og så på videoene. Og for en inspirasjonskilde den damen er! Og via Gry sin nettside dukket Trine Grung opp og snakket om et blogg kurs hun skulle ha. Og for å komme til poenget:  jeg meldte meg på både SDD og bloggkurs og vips så var jeg i gang. Før jeg visste ordet av det hadde jeg registret meg i Brønnøysund og satt med mitt eget organisasjonsnummer i hånden. Skrekkblandet fryd!

Etter det la ting seg til rette. Jeg leste på bloggen til Trine Grung at hun hadde fått nye vippeextensions før fotografering. Hmm, tanken på å gå til fotografen å få tatt noen skikkelige bilder til nettsiden min hadde jeg hatt i bakhodet en stund. Dagen etter åpner jeg mailen min og der lå det en Let’s deal på fotografering. Vips så var den i boks! Og jaggu meg lå det en Let’s deal på vippeextentions dagen etterpå! Vi kvinner har da lov å være litt forfengelig, så jaggu slo jeg til på den også he he.

Ja, så var vel bare tiden inne da. For nå er jeg i gang!

 

 

Kanskje du også vil like disse

INNLEGGENE

Bli synlig på nett

FÅ GRATIS

WORDPRESS

GUIDE

Lær wordpress kontrollpanelet! 

Takk, du er påmeldt! Se etter bekreftelses mailen!