Trenger du ny hjemmeside?

Jeg hjelper deg å bli synlig på nett

Trenger du hjelp til å få din egen nettside? Jeg lager malbaserte nettsider ved hjelp av WordPress, som er et meget brukervennlig publiseringsverktøy. Sammen utformer vi og tilrettelegger for dine behov.  Du får en nettside å være stolt av uten at det koster deg skjorten!

Hurtigbygging

Det betyr at du får en komplett nettside ferdig på 7 dager.

Hjelp og opplæring

Du får hjelp til planlegging av nettsiden i forkant, og opplæring i etterkant.

Hva sier kundene?

Ikke lur på det, se selv hva de har sagt om meg!

Er hun flink da?

Bedøm selv! Se nettsider som jeg har bygget til kundene mine.

Carol er en super dyktig og engasjert web-designer som har reddet meg og min klinikk. I løpet av kort tid har hun fått opp både Mammaklinikken og City-klinikken for meg. Hun kommer med kreative løsninger og er det noe hun ikke kan så finner hun ut av det. Carol er flink til å se og møte kundens behov og ønsker. Hun er kjapp, og lager side som du selv enkelt kan drifte etterpå. Carol er gull verdt! Jeg anbefaler henne på det sterkeste.

Marianne Beisland-Thorell

Naprapat, City-klinikken